Hoe werkt het?

ga-ervoor

Het is super eenvoudig om te starten

Binnen drie simpele stappen kun je aan de slag met jouw persoonlijke klachtenomgeving. Registreer je via de website, wij maken je omgeving aan en je kunt daarna meteen aan de slag! Het mooiste van alles, dit kost je helemaal niks.

1

Stap 1: Registreer je via de website

Volg het registratieproces via de website. Wanneer we je registratie hebben ontvangen, maken we binnen vier uur (op werkdagen) een account voor je aan met de voorkeuren die je hebt ingegeven. Alle informatie mailen we naar je toe en vervolgens kun je meteen aan de slag.

Ja, ik wil graag een account

2

Stap 2: Klachten registreren en behandelen

Volg de stappen uit de e-mail die je ontvangt en registreer je eerste klacht. Vervolgens kun je zoveel klachten registeren en behandelen als je maar wilt. Maak accounts aan voor meerdere gebruikers om samen aan de slag te gaan.

3

Stap 3: Analyseren en verbeteren

Analyseer regelmatig alle klachten via de analyse tool. Zo verkrijg je concrete informatie over alle klachten die verwerkt zijn. Een perfecte input om deze klachten in de toekomst niet meer voor te laten komen!

Benieuwd wat je allemaal kunt met Klachtenregistratie.com?


Bekijk alle functionaliteiten

Probeer 1 maand gratis!

  • Geen betalingsgegevens achterlaten, je proefaccount stopt automatisch na 1 maand
  • Online klachtenformulier
  • Onbeperkt klachten registreren, updaten en analyseren
  • Analyse en export tools
  • Eigen domein
Vanwege de grote hoeveelheid aanvragen is het tijdelijk niet mogelijk om een gratis proefaccount aan te vragen. Wil je toch graag op korte termijn kennis maken met de software? Stuur dan een e-mail naar info@klachtenregistratie.com