Kenmerken

Wat kunnen we voor je betekenen?

Klachtenregistratie.com is een webapplicatie waarmee je eenvoudig en snel klachten registreert, volgt en analyseert.

Online klachten registreren

Een online klachtenformulier waarmee iedereen binnen of buiten je organisatie een klacht kan registreren. Het formulier is toegankelijk via een eigen url en je bepaalt zelf met wie je deze deelt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om het formulier te integreren in een bestaande web- of intranet pagina. Een nieuwe registratie maak je eenvoudig en snel door de melder gegevens in te geven, een locatie te kiezen en categorie te selecteren en eventueel aanvullende gegevens toe te voegen zoals een beschrijving of een foto.

Overzicht van alle klachten

Het dashboard geeft een overzicht van alle klachten inclusief de normtijd, categorie, status en prioriteit. Zo heb je al je klachten paraat in één overzicht. Door de filter toe te passen kun je eenvoudige overzichten creëren op basis van verschillende criteria zoals categorie, melder, datum, prioriteit en normtijd.

Geef klachten weer op een kaart

Alle klachten kunnen getoond worden op een kaart. Wanneer je met verschillende locaties werkt, kun je snel zien in welk gebied de meeste klachten voorkomen en wat de status is. Zo kun je niet alleen categorie-gestuurd maar ook locatie-gestuurd werken.

Zoeken, filteren en ordenen

Iedere klacht is eenvoudig terug te vinden door gebruik te maken van de filter. Het is mogelijk om filters aan te maken en op te slaan, zo kun je deze vervolgens met één klik inladen. Daarnaast kun je de filter gebruiken om gerichte rapportages aan te maken.

Bewaak de voortgang van iedere klacht

In het klachteninformatie scherm houd je de voortgang van een klacht bij. Zo kun je in dit scherm bijvoorbeeld de prioriteit en status aanpassen. Daarnaast kun je berichten plaatsen bij de klacht zodat alle informatie centraal geregistreerd worden. Alle wijzigingen, zoals bijvoorbeeld een statuswijziging, worden weergegeven in de log, zo weet je altijd welke gebruiker wat gewijzigd heeft.

Registreer klachten, eenvoudig en snel

Naast het klachtenformulier kun je binnen de applicatie ook klachten registreren. Als gebruiker heb je meer mogelijkheden tijdens het registratieproces. Zo kun je bijvoorbeeld meteen de status en prioriteit aanpassen. Daarnaast kun je het type van de klacht definiëren.

Meten is weten

Binnen een handomdraai genereer je rapportages van alle meldingen. Het is ook mogelijk om slechts een deel van de klachten te gebruiken voor de rapportage. Door gebruik te maken van de filter worden alleen de klachten getoond die jij wilt analyseren. Diepgaande analyses nodig? Je exporteert alle data eenvoudig naar een kaartweergave of een Excel-bestand.

Waarom Klachtenregistratie.com gebruiken?

Eenvoudig in gebruik

Door gebruik te maken van moderne interfaces navigeer je eenvoudig door de applicatie heen. Je bent nooit meer dan twee kliks verwijderd van de pagina die je zoekt, eenvoud pur sang.

Normtijden

Aan iedere klacht kan automatisch een afhandeltermijn in werkdagen worden toegevoegd. Zo is meteen inzichtelijk hoeveel werkdagen je nog hebt om een klacht af te handelen volgens je eigen normtijd.

Status en prioriteit

Aan iedere klacht kun je een passende status en prioriteit toekennen. Zo heb je snel overzichtelijk welke klachten al afgehandeld zijn en welke als eerste opgepakt moeten worden.

Categorisatie van klachten

Alle klachten worden in een bijhorende categorie gemeld. Dit maakt het eenvoudig om klachten terug te vinden en te analyseren. De categorisatie is zo ingericht dat deze toepasbaar is voor iedere organisatie. Op aanvraag kunnen we de categorisatie ook op maat inrichten.

Online

Onze software staat in de cloud en hierdoor zijn je klachten altijd en overal toegankelijk via een webbrowser. Je logt eenvoudig in op jouw persoonlijke omgeving en je kunt direct aan de slag.

Samen werken

Je kunt met meerdere gebruikers tegelijk aan de slag, zo kunnen klachten nog sneller afgehandeld worden. Een standaard account is inclusief twee gebruikers.

Beveiliging

Klachten kunnen gevoelige informatie bevatten, daardoor hebben we ons systeem extra veilig gemaakt. Je hebt je eigen omgeving, alle data gaat via een SSL verbinding en al onze servers staan in Nederland.

Opslaggeheugen foto's

Naast het feit dat je onbeperkt klachten mag registeren, kun je met het standaard account ook nog is tot 250 foto's opslaan.

Probeer 1 maand gratis!

  • Geen betalingsgegevens achterlaten, je proefaccount stopt automatisch na 1 maand
  • Online klachtenformulier
  • Onbeperkt klachten registreren, updaten en analyseren
  • Analyse en export tools
  • Eigen domein
Vanwege de grote hoeveelheid aanvragen is het tijdelijk niet mogelijk om een gratis proefaccount aan te vragen. Wil je toch graag op korte termijn kennis maken met de software? Stuur dan een e-mail naar info@klachtenregistratie.com