Kennisbank

E-mail support:

FAQ

1Wat krijg ik precies als ik me registreer voor een maand gratis?
Door je te registreren voor Klachtenregistratie.com krijg je een persoonlijk online bedrijfsportaal waar je klachten kunt registeren en beheren. Met dit portaal kun je onder andere:
 • Klachten (laten) registeren via een webformulier
 • Gebruikers beheren en toevoegen
 • Melders beheren
 • Klachten beheren
 • Berichten plaatsen
 • Statistieken genereren en exporteren
 • Zoeken, sorteren en filteren
Je kunt een maand lang gratis gebruik maken van Klachtenregistratie.com. Is je maand voorbij dan sluiten we automatisch je account behalve als je ons hebt aangegeven dat je de applicatie wil blijven gebruiken. Alleen dan wordt je account omgezet naar een standaard account.
2Waarom werken jullie met add-ons?
We hebben een basis pakket met alle functionaliteiten om snel aan de slag te gaan. Wanneer je het systeem intensief gaat gebruiken (met meer dan 2 gebruikers of veel opslaggeheugen) of nader wilt specificeren voor jouw bedrijf (eigen categorie├źn en statussen) dan is dit mogelijk door add-ons te activeren. Je bepaalt zelf hoe je het systeem wilt gebruiken, daarom is iedere add-on los te activeren of deactiveren.
3Ik gebruik een add-on maar ik wil deze niet langer meer gebruiken, wat moet ik nu doen?
Add-ons zijn maandelijks opzegbaar. Stuur ons een e-mail met welke add-on je niet meer wenst te gebruiken. Vervolgens deactiveren we deze aan het einde van de maandperiode.
4Kunnen jullie mijn bestaande klachtenregistratie bestand importeren?
Veelal kunnen we dit voor je realiseren. Stuur ons een e-mail met een voorbeeld van welke data je graag wilt importeren.
5Kan Klachtenregistratie.com gekoppeld worden met mijn CRM of ERP?
Ja, we hebben een open restfull API beschikbaar waarmee we alle facetten van de applicatie kunnen koppelen met andere systemen. Als je een software systeem gebruikt met een koppelmogelijkheid, kunnen wij daar indien gewenst op aansluiten. Neem hiervoor contact met ons op om je wensen te bespreken.
6In welke talen is de applicatie beschikbaar?
Klachtenregistratie.com is enkel beschikbaar in het Nederlands.
7Welke browsers worden ondersteunt?
Je bedrijfsportaal is toegankelijk middels de volgende browsers:
 • Google Chrome
 • Mozilla FireFox
 • Safari Mac
 • Internet Explorer 11
We adviseren je om Google Chrome te gebruiken.

Startersgids

1Wijzig je wachtwoord
Wanneer je een account van ons krijgt kun je inloggen met een uniek wachtwoord. Dit wachtwoord is veelal niet zo makkelijk te onthouden dus we adviseren je om deze te wijzigen naar een eigen gekozen wachtwoord. Dit doe je door links bovenaan onder je naam op instellingen te klikken. Vervolgens ga je naar deze gebruiker bewerken. Vul nu je nieuwe wachtwoord in en klik op opslaan.
2Voeg gebruikers toe
Wanneer je met meerdere personen samen wilt werken kun je meerdere gebruikers uitnodigen. Dit doe je door in het hoofdmenu onder instellingen naar gebruikers te navigeren. Klik op nieuwe gebruiker en voer de nodige gegevens in om dit vervolgens op te slaan
3Klachten toevoegen
Start met het toevoegen van je klachten of laat klachten registreren via het webformulier. Je voegt eenvoudig zelf een klacht toe door in het menu naar melding maken te navigeren. Wil je anderen klachten laten registreren? Klik dan in het menu op meldingformulier en deel de url.
4Klachten behandelen
Neem klachten in behandeling, registreer de informatie en handel de klacht af. Ga naar meldingen en klik vervolgens op een klacht. In het informatiescherm kun je vervolgens de status en de prioriteit wijzigen door hierop te klikken. Daarnaast kun je berichten toevoegen om informatie te registreren.
5Zoeken en filteren
Ga naar meldingen en open de filter. Je kunt nu alle filter of zoekcriteria ingeven en de filter toepassen. Gebruik je een filter vaker? Dan kun je hem ook opslaan zodat je deze de volgende keer snel kunt toepassen.
6Analyseren en exporteren
Van klachten wil je leren en deze in de toekomst voorkomen. We hebben een analyse tool ingebouwd zodat je snel en eenvoudig analyses kunt maken. Klik op statistieken en export om de analyse te starten. Geef in de filter vervolgens de criteria op van de meldingen die je wilt analyseren of laad een eerder opgeslagen filter in. Vervolgens zie je alle kerngegevens en kun je de data als CSV of KML bestand exporteren.

Benieuwd wat je allemaal kunt met Klachtenregistratie.com?


Bekijk alle functionaliteiten

Probeer 1 maand gratis!

 • Geen betalingsgegevens achterlaten, je proefaccount stopt automatisch na 1 maand
 • Online klachtenformulier
 • Onbeperkt klachten registreren, updaten en analyseren
 • Analyse en export tools
 • Eigen domein