Voor wie?

Wanneer je klachten en meldingen serieus neemt

Klachtenregistratie.com is er voor iedereen die meer uit klachten wil halen dan een spreadsheet overzicht maar waarbij een complex klachtenmanagementsysteem een overkill is. Daarom hebben we een eenvoudig te gebruiken applicatie gemaakt om klachten te registeren, te volgen en te analyseren. Volledig in de cloud, veilig en op ieder apparaat met een internetverbinding te raadplegen. Probeer Klachtenregistratie.com één maand gratis!

Voor de groot- en detailhandel

Van bakker tot distributiecentrum en van boetiek tot autodealer, iedere ondernemer krijgt wel eens te maken met een klacht. Dit is op z'n minst vervelend te noemen maar door een klacht adequaat af te handelen creëer je kansen. Een snelle reactie, een onverwachts bosje bloemen of een passende oplossing kan in een mum van tijd weer een lach op het gezicht van de melder veroorzaken. Aan de basis hiervan ligt een goed registratie systeem en juist hier bieden we je een oplossing voor. Tover jij binnenkort ook weer een lach op het gezicht van jouw kritische klanten?

Voor (sport)verenigingen

Een gat in de omheining rond het sportveld, een verkeerd geleverde bestelling of een fout in de ledenadministratie? Alle klachten, gebreken en meldingen die je als (sport)vereniging te verwerken krijgt registreer je eenvoudig en snel in Klachtenregistratie. Zo zet je vervolgacties uit bij de verantwoordelijke en bewaak je de voortgang via het systeem. Analyses en rapportages genereer je binnen enkele muisklikken.

Voor dienstverleners

Van het melden van een lege koffie-automaat tot een klacht over een chauffeur, alle type klachten kunnen worden geregistreerd in Klachtenregistratie. Houd vervolgens de voortgang bij en stel een verbeterplan op zodat kleine gebreken en klachten in de toekomst voorkomen kunnen worden. De pijnpunten in de organisatie zijn meteen inzichtelijk met de ingebouwde real-time statistieken generator.

Probeer 1 maand gratis!

  • Geen betalingsgegevens achterlaten, je proefaccount stopt automatisch na 1 maand
  • Online klachtenformulier
  • Onbeperkt klachten registreren, updaten en analyseren
  • Analyse en export tools
  • Eigen domein
Vanwege de grote hoeveelheid aanvragen is het tijdelijk niet mogelijk om een gratis proefaccount aan te vragen. Wil je toch graag op korte termijn kennis maken met de software? Stuur dan een e-mail naar info@klachtenregistratie.com